2940051deb1681cbc5feb9d77082fbe6.jpg
Totaal ex BTW: 0,00
nieuwsbrief ontvangen?

STOFFEN EN FOURNITUREN IN DE WINKEL IN DEN HAAG

Wij verkopen zijde, wol en katoen, viscose en linnen voor diverse toepassingen zoals gordijnen en kleding. Door het zelf te importeren kunnen we onze unieke collectie aanbieden voor een zeer redelijke prijs. We hebben mooie blends van zijde met katoen en zijde met viscose en een fantastische collectie handbedrukte katoen met fraaie blockprints. Daarnaast hebben we een kleine maar bijzondere collectie band, fournituren en knoopjes.

Wij bieden een speciale service voor het vervaardigen van gordijnen.

handblockprints op katoen in grafische dessins
illustratie door Machteld Engelse ©
mix & match van uni katoen en handblockprints op katoen
veel soorten sierband met decoratieve dessins
mix & match van uni katoen en handblockprints op katoen
illustratie door Machteld Engelse ©
kleine collectie leuke knoopjes van vilt, parelmoer hout en plastik
verschillende natuurlijke stoffen (oa. linnen, katoen, zijde) uni, bedrukt of jaquard

WOON- EN MODEACCESSOIRES

Voor in huis of om kado te geven hebben we een uitgebreide collectie bijzondere woon- en modeaccessoires en eigentijds woontextiel die elk seizoen wisselt. Wij laten veel produkten maken naar eigen ontwerp. Deze collectie is uniek, trendy en sluit aan bij diverse individuele interieurstijlen. Kijk voor een impressie in de webshop. In de winkel hebben we een veel groter aanbod aan artikelen dan in de webshop.