VERKOCHT matraskussen vintage stof 60x60 dessin 22
0 Reviews | Review toevoegen

Vintage matras- of vloerkussen gemaakt van doorgestikte dekens uit gerecyclede katoen. Maak sfeer in je serre, op je balkon of terras met deze bijzondere kussens. Mix & match met de unieke dessins!

Artikelnummer

2870-22 

€ 59,00
€ 44,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Matras-/meditatiekussen van vintage stof

Superleuke dubbelzijdig matras- of vloerkussen gemaakt van oude doorgestikte dekens. Deze vintage dekens zijn op hun beurt weer ontstaan door hergebruik van resten textiel uit de jaren '60, '70 en '80 in India en Bangladesh! Het dekenmateriaal bestaat uit 3 laagjes katoen en is met de hand doorgestikt en elke deken is uniek. In diverse dessins verkrijgbaar. Leuk in een serre en op het balkon of terras. De kussens zijn ook heel fraai onderling te combineren. 
Veel van onze klanten gebruiken deze kussens ook als meditatiekussen! 


Afm.: 60 x 60 x 12 cm.
Vulling: oude gerecyclede textielvodden. 

NB: Van elke deken kunnen maar 2 kussens worden gemaakt. In de winkel worden meerdere dessins aangeboden. De toepassing van de stof kan binnen een dessin wat verschillen omdat de dekens vaak op een patchworkachtige manier uit diverse stukken stof en dessins worden gemaakt. Onregelmatigheid en enige doorleefdheid is een eigenschap van deze unieke kussens.

Dit artikel is van ons eigen Heinde & van Verre label. Dit betekent een bijzonder product dat fair trade gemaakt is bij onze eigen leveranciers.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.