Gezien in Ariadne at Home!

Heerlijke warme dekens plaids en vloerkleden van wol of wolmix. Bekijk vooral ook onze nieuwe collectie en de hele collectie kleden en plaids en dekens!

vloerkleed Himalaya wolvilt

Ruig traditioneel handgeweven vloerkleed van vervilte wol met grafische motieven.   Afmeting: ongeveer 1,15 x 1,85 m.

vloerkleed Himalaya wolvilt

Ruig traditioneel handgeweven vloerkleed van vervilte wol met grafische motieven.   Afmeting: 1,40 x 1,80 m.

vloerkleed Himalaya wolvilt

Ruig traditioneel handgeweven vloerkleed van vervilte wol met grafische motieven.  0,90 x 1,60

deken reversible wol -taupe /off white

deken reversible wol -camel /off white

deken reversible wol -denim/off white

reversible deken van heerlijke merino wol in subtiele kleurcombinatie

deken reversible wol -powder pink/ off white

deken reversible wol -olijf/off white

reversible deken van heerlijke merino wol in subtiele kleurcombinatie

deken reversible wol choco/pale beige

deken wolmix/katoen gemêleerd grijs/petrol

Heerlijk zachte lichtgewicht deken in een gemêleerd weefsel. De plaid is handgeweven en komt uit Nepal en is van een wolmix met katoen.

deken wolmix/katoen gemêleerd warm oker

deken wolmix/katoen gemêleerd warm grijs/bruin

deken wolmix/katoen gemêleerd zwart/blauw

deken wolmix/katoen gemêleerd roze/rood

deken wolmix/katoen gemêleerd l.paars

plaid wolmix/katoen gemêleerd

Heerlijk zachte lichtgewicht plaid in een gemêleerd weefsel. De plaid is handgeweven en komt uit Nepal en is van een wolmix met katoen.