EIGEN IMPORT VAN STOFFEN, WOONDECORATIE EN MODEACCESSOIRES

importdozen 

Heinde & van Verre importeert een eigen collectie bijzondere stoffen, woontextiel en mooie accessoires van natuurlijke materialen en textiel uit het Indiase subcontinent. Veel items worden speciaal voor ons ontwikkeld en geproduceerd. Dit maakt de Heinde & van Verre collectie uniek en betaalbaar.

NATUURLIJK  PRODUCTEN MET EEN ZIEL 

FAIR WARE LABEL

Wij kopen natuurlijke produkten in van o.a. zijde, katoen, wol en linnen, vaak handvervaardigd en geproduceerd door kleine (familie) bedrijfjes.
De artikelen met een Heinde & van Verre label zijn gemaakt volgens Fair trade principes. Wij noemen dit
FAIR WARE omdat we geen officiële certificaten voeren.

OPNIEUW GEBRUIKT

Wij hergebruiken oude textiel zoals vintage dekens en sarees en laten daar weer mooie woonaccessoires van maken. Deze produkten zijn uniek en dragen hun verleden zichtbaar mee. Dat maakt onze VINTAGE & RECYCLED collectie bijzonder en karakteristiek.

TREND EN TRADITIE

Ambachtsschap, liefde voor het materiaal maar ook een eigentijdse trendy uitstraling zijn de basis van onze collectie. Traditionele handwerktechnieken krijgen een nieuw leven door ze toe te passen in eigentijdse kleuren en vormgeving. 

WINKEL VERSUS WEBSHOP

     

Helaas zijn wij niet in staat om alle items die wij in onze winkel verkopen ook in de webshop aan te bieden. Ook zijn sommige artikelen niet geschikt voor verkoop via de webshop en moet je die, net als onze stoffencollectie ècht zien en voelen! Wie graag de hele collectie wil zien is van harte welkom in de winkel!

OVER HEINDE & VAN VERRE IN HET ZEEHELDEN NIEUWS