shopping_cart

kimono quilted katoen -hazelnut blockprint on white/ flower branche

HEEL COMFORTABEL* 100% KATOEN * TRADITIONELE BLOCK PRINT * FAIR WARE* DIRECT GELEVERD

shopping_cart

kimono quilted katoen -green blockprint on white/ flower-paisley branche

UITVERKOCHT-kimono quilted katoen -raspberry blockprint on white/ flower branche

Heinde & van Verre heeft mooie en unieke kimono's van eigen collectie die fair trade worden geproduceerd bij kleine naaiateliers in India van mooie handgeweven en handbedrukte stoffen.. In de winkel hebben we nog meer keuze!