kimono recycled silk 3- purple flower

VERKOCHT-kimono recycled silk 5-lichtgrijs/lavendel zwarte bloem

VERKOCHT-kimono recycled silk 1- oud groen/zilver

UNIEK EXEMPLAAR * ECHTE ZIJDE * VINTAGE DESSINS * FAIR WARE * DIRECT GELEVERD

UITVERKOCHT-kimono quilted katoen -maisgeel op wit

HEEL COMFORTABEL* 100% KATOEN * TRADITIONELE BLOCK PRINT * FAIR WARE* DIRECT GELEVERD

kimono quilted katoen -jeans blauw/koraal

kimono quilted katoen -multicolour tropical

shopping_cart

kimono katoen -roze op wit blockprint

shopping_cart

kimono katoen -lichtblauw op wit blockprint

Heinde & van Verre heeft mooie en unieke kimono's van eigen collectie die fair trade worden geproduceerd bij kleine naaiateliers in India van mooie handgeweven en handbedrukte stoffen.. In de winkel hebben we nog meer keuze!