shopping_cart

kimono quilted katoen -blue blockprint on white/ paisley print

HEEL COMFORTABEL* 100% KATOEN * TRADITIONELE BLOCK PRINT * FAIR WARE* DIRECT GELEVERD

shopping_cart

kimono quilted katoen -hazelnut blockprint on white/ flower branche

shopping_cart

kimono quilted katoen -antraciet blockprint on white/ flower branche

shopping_cart

kimono quilted katoen -soft yellow blockprint on white/ flower branche

shopping_cart

kimono quilted katoen -raspberry blockprint on white/ flower branche

shopping_cart

kimono katoen printed- fantasy flower- on white

mooie basic kimono van katoen met frisse prints, voor thuis of heerlijk in de zomer aan het zwembad en strand!

Heinde & van Verre heeft mooie en unieke kimono's van eigen collectie die fair trade worden geproduceerd bij kleine naaiateliers in India van mooie handgeweven en handbedrukte stoffen.. In de winkel hebben we nog meer keuze!