shopping_cart

kimono katoen -antraciet op wit blockprint

HEEL COMFORTABEL* 100% KATOEN * TRADITIONELE BLOCK PRINT * FAIR WARE* DIRECT GELEVERD

shopping_cart

kimono katoen -roze op wit blockprint

shopping_cart

kimono katoen -grijsblauw op wit blockprint

shopping_cart

kimono katoen -karamel op wit blockprint

shopping_cart

kimono katoen -lichtblauw op wit blockprint

shopping_cart

kimono katoen -olijfgroen op wit blockprint

Heinde & van Verre heeft mooie en unieke kimono's van eigen collectie die fair trade worden geproduceerd bij kleine naaiateliers in India van mooie handgeweven en handbedrukte stoffen.. In de winkel hebben we nog meer keuze!