shopping_cart

kimono quilted katoen -white paisley on pastel ocre

elegante quilted kimono van doorgestikte katoen in mooi traditioneel blockprintdessin

shopping_cart

kimono quilted katoen -pink peony on white

shopping_cart

kimono katoen printed- fantasy flower- on white

mooie basic kimono van katoen met frisse prints, voor thuis of heerlijk in de zomer aan het zwembad en strand!

kimono quilted katoen -pale sienna

Heinde & van Verre heeft mooie en unieke kimono's van eigen collectie die fair trade worden geproduceerd bij kleine naaiateliers in India van mooie handgeweven en handbedrukte stoffen.. In de winkel hebben we nog meer keuze!