prijzen zijn inclusief BTW 

wat u moet weten over onze produkten

Wij verkopen veel unica, d.w.z. produkten die enig in hun soort zijn en produkten waarvan de oplage gelimiteerd is. Zo behouden ze hun authenticiteit maar hierdoor komt het voor dat een afgebeeld artikel niet meer leverbaar is in die specifieke maat of kleur. Wij geven deze informatie altijd aan als dat van toepassing is en proberen het voorraadbeheer zo nauwkeurig mogelijk bij te houden. Desondanks kan het voorkomen dat u een artikel bestelt dat niet meer leverbaar is. Wij kunnen daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. Uiteraard gelden voor deze artikelen onze algemene retourvoorwaarden (zie hieronder)

retourneren
Artikelen mogen binnen 14 dagen retour gestuurd worden zonder opgaaf van reden met geld-teruggarantie. Neem hiervoor graag eerst even contact met ons op.
Artikelen dienen schoon, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en zorgvuldig ingepakt.
De terugzendkosten zijn voor rekening van de klant. Voor een niet aan ons gemelde en ongefrankeerde retourzending brengen wij EU 12,50 in rekening, ongeacht de grootte van het artikel. Dit wordt in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.
Wanneer u een produkt retour stuurt ontvangt u een bevestiging wanneer deze ontvangen is en in behandeling genomen wordt. Binnen twee weken wordt het aankoop bedrag van het produkt teruggestort of ontvangt u een nieuw produkt.

kwaliteit van onze produkten
Handwerk: Een aantal van onze produkten wordt door kleine producenten traditioneel met de hand gemaakt en ontlenen daaraan ook hun charme. Deze zijn van goede kwaliteit maar onregelmatigheid kan voorkomen in stikwerk, stofstructuur etc.
Vintage: Wij hergebruiken stoffen en materialen in veel van onze produkten die we laten maken zoals oude sarees en dekens. Het doorleefde karakter van deze artikelen maakt ze bijzonder maar houd er rekening mee dat deze produkten niet perfect zijn en lichte beschadigingen of vlekjes kunnen bevatten. Als deze produkten met zorg worden gebruikt en behandeld, dan heb je er het meeste plezier van!