meer informatie over de winkel    bekijk de woondecoratie in de webshop     bekijk alle  modeaccessoires in de webshop

WELKOM IN DE WEBSHOP

In de webshop bieden wij een selectie aan van het assortiment dat wij in onze winkel in de Vondelstraat in Den Haag verkopen... ons online "filiaal".
Heb je iets in de winkel gezien maar kun je het in de webshop niet vinden? We verkopen helaas niet alles via de webshop maar bel ons even misschien kunnen we je verder helpen. Sowieso kun je als je vragen hebt altijd even contact met ons opnemen tijdens de openingsuren van de winkel. De gegevens vind je bovenaan de pagina en op de contactpagina.